Tröja

Tröjan Asta från Kate Davies Yokes

(null)Precis innan resan norröver kom garnet från Magasin Duett. Det ska bli tröjan Asta från Kate Davies bok Yokes. Tröjan är till dottern och hon fick själv välja färgerna, Hon fick webbadressen till garnbutiken, sedan kom en liten lapp som förklarade vilken färg som ersatte vilken. Bara att beställa!

Kvällen innan avresa la jag upp för kroppen. Jag stickar utan intagningar för midja. Mest stickat blev det på uppresan, bara nöta slätstickning.

I stugan är jag bara FÖR trött för att sticka, några varv har det blivit men jag är trött vid halv åtta…

Kroppen värker av skidåkningen. Jag föll tokigt i början av veckan och hamnade på min högra sida. Jag trodde jag var lika cool som freerider-killarna. Det var jag inte. Sedan dess är nacken stel som en pinne. Det blir vin och calvados, en varm brasa och sova sött.

Kommentarer inaktiverade för Tröjan Asta från Kate Davies Yokes