Destash 2016

Tvärnit!

Adobe Spark

Ett återkommande tema här på bloggen är Ordning och reda, röja ut och rensa i garnlager och massor av liknande teman. Allt hänger ihop – jag har för mycket saker och ett för stort garnlager.

Under ett år, det var 2012, stickade jag bara från mitt garnlager – och vilka grejer! Det var ett av mina mer kreativa stickår. Jag både sålde av garn men stickade också upp ca 6 kilo garn det året och köpte – inget! Jag blev en trist garnkund – det erkänner jag – men en lyckligare stickerska.

Nu är det dags igen, det blir tvärnit! Jag inser att det återigen har svällt ut en hel del. Jag älskar garn helt enkelt och är otroligt lustdriven, jag ser något och vill omedelbart göra. Ofta tycker jag mig inte ha tillräckligt av “rätt” garn och måste såklart handla det.  Jag har otroliga mängder garn både här och där och det är dags att använda det. Det blir en “destash” som The Knitting Seaman håller på med, läs också hennes inlägg om detta hon beskriver en garnjunkies alla problem; man tror man kan sticka upp det man har, dålig koll på stashen, köpiver…

Under ett år är det egna garnlagren som gäller!

Kommentarer inaktiverade för Tvärnit!