Inspiration

Utflykt till Mariefred

Facebook-fan som jag är hann jag se att Cornelia Hamilton skulle ha öppet i sitt Showroom i lördags. Min granne Monica, Kamolini, hängde självklart på.

Vi fick en härlig stund bland allsköns färger. Man blir nästan matt när man får så mycket vackert på en gång. Vi klämde mycket och gosade med garnerna. Jag hade försökt att förbereda mig lite genom att titta igenom min Ravelry-kö men jag vet inte hur jag lyckades. Det blev garn till en Tea Leavs kofta (grönt!) och garn till en Klaralund…något uppdaterad version med nya detaljer då det saknades garn, jag får improvisera. Fin fina tidningar fick vi med oss gratis och bra rabatt, I like! Nedan några bilder från showroomet.
Lilla flicktröjan kommer inom kort som mönster i Cornelias shop på Patternfish, där du kan köpa en del av hennes designs.

Monica kramar garnFlicktröja

Cornelia

En kommentar