Gotland

Vi tar det varligt

2014-07-22 19.32.09
Sonen på soffan när jag bakade i går

Dagar av sol sköljer över oss och sonen och jag tar en vilodag. Han ligger i sin, kanske min, säng och tittar på videos, jag surfar, lyssnar på bok och väntar på att tvätten ska gå klart.

Det vi egentligen väntar på är att maken och dotterns ska komma på torsdag. Hon kommer hem idag efter fyra veckor på läger i staterna. Vi längtar så ini bomben! Sonen har nedräkning varje dag och kan inte förmå sig att hitta på skoj saker. Han rycker på axlarna och vill att någon bara bestämmer. Så idag låter jag dagen gå…

Vi åker nog till stranden framåt eftermiddagen… Jag har fått soleksem eller värmeutslag eller vad det kan vara, så skugga är bästa medicinen, lite cetrizin och mer skugga.

Så jag surfar och hittar följande trevliga modeblogg hannaochjohanna.se; jag är väl rätt mode-o-intresserad MEN gillar ju att se snygg ut. För det första har bloggen ett inlägg om rött läppstift I löööv läppstift och sedan hittar jag packideer inför resa – alltid intressant!

Annat jag surfat på är fota i motljus, där jag fått några ideer och exponeringskompensation… I eftermiddag åker kameran med i väskan, då blir det fotosession med sonen i havet.

 

Kommentarer inaktiverade för Vi tar det varligt