Almedalen: Kan vi får politiker och beslutsfattare att sticka?

Genom jobbet har jag hamnat i politikerveckan Almedalen. Min vecka inleddes med underbara dagar på Hemse Folkhögskola och Stickstämman på Gotland. Jag bodde hos min vän Ulla, träffade vännen brodösen Britt… skön uppladdning.

Photo 2013-06-30 16 35 00
Niclas Svenssson frågar ut Göran Hägglund

Så rasade jag in bland Attefall, Hägglund och Niclas Svensson… stickning, politiker, beslutsfattare… Då twittrade jag

politiker borde sticka mer

 

När jag gjort det kändes det helt sant så jag var tvungen att ytterligare testa min idé på Facebook och fick ett fantastiskt gehör från tunga namn.

facebook_politiker borde sticka mer

Så min idé föll i god jord. Sen vet jag precis hur det är man hojtar och hejjar men sen när vi kommer med görandet blir man inte så många. Hur som haver… jag ska tänka ut ett koncept och budskapet är Eftertanke, handens rörelse, omtanke. Handling.
Precis som i min första tweet-tanke.

Så är du intresserad av att lära politiker och beslutsfattare att sticka första veckan i juli nästa år i Visby, hör av dig till mig.

 

 

Comments are closed.