Inspiration

Ännu mer inspiration

Jag försöker alltid komma över Interweve Knits när den kommer men lyckas relativt dåligt. Akademibokhandeln har något system (leverantör?) som gör att de inte kan beställa dem för då får de flera andra tidningar på köpet. Jag försökte med att de kanske kunde byta leverantör men tjejen såg bara konstigt på mig… Pressbyrån är bättre men jag tycker att lösnummerpriset är väl saftigt och då blir jag snål…

Därför har jag nu köpt mig en prenumeration på sagda tidning. Dollarn är ju strålande just nu (7 kr) så passa på, ett års prenumeration kostar runt 225 kronor. Genom  t ex svenska Tidningsbutiken.se kostar samma prenumeration 378 kronor. Lösnummerpriset är väl någon hundralapp.

När jag ändå var där så lyxade jag med en prenumeration på Pieceworks också (samma pris som IK). Interweave Knits kommer 4 gånger per år och PieceWorks 6 gånger. Så även om det är en del pengar så sparar jag en del på att inte köpa dem i Sverige och jag kommer inte att missa något nummer!

För er som vill köpa en tidning då och då kan man beställa “bak-nummer” från Interweave. Vill man lägga ännu mindre kan man köpa enstaka mönster ur tidningarna men priset är ofta $5-6 och det är 35-40 kronor. Men du får mönstret direkt i din mejllåda och kan börja direkt.’

Bilder från Interweave.com

En kommentar

  • frugan

    Hej! Har just ramlat in på din blogg när jag letade lite info om att just prenumerera på Interweve Knits från Sverige. Kollade också tidningsbutiken.se och tyckte att det lät lite väl magstarkt. Tror jag också ska ta och unna mig lite! 😉