Inspiration

Handla inspiration

Idag gick jag loss på Amazon! Jag har önskat mig några stickböcker men mina nära och kära vågar inte riktigt för de vet att jag redan har en hel del. jag funderar på att göra en önskelista på amazone så kan de handla lättare. Så i allafall idag köpte jag boken Fitted Knits, jag tycker omslaget är så snyggt. Sen blev det ett par böcker till.

Om du ska handla böcker from over there så gå på amazon.co.uk för i vissa fall leverera inte amerikanska amazone till Sverige men de har samma (ganska samma) utbud på den engelska och de levererar. När du tittar runt, missa då inte ”used&New” länken längst till höger. Ibland har man tur och kan köpa en bok billigare, men då är den begagnad. En gång köpte jag en bok (ej stickbok) för 15:-! Sen tillkommer så klart porto men det gör det ju alltid.

Jag upplever också att dem amerikanska amazone levererar långsammare än dem engelska så bara det kan vara värt allt. Sen finns dessa böcker hos adlibris osv men amazone har ett så bra kundunderlag som tycker till, möjlighet att titta inne i boken online och förslag på andra böcker och det uppskattar jag.

Bilden är från amazone.co.uk

2 kommentarer

  • stickeri

    Men engelska böcker handlar man faktiskt nästan alltid billigast och enklast på bookdepository.co.uk
    Där ingår frakten i priset. Gäller över hela världen. Så därför är dom inte så noga med att vänta in böcker för att skicka ett enda paket, utan man får vanligtvis böckerna lite snabbare.
    Amazon använder jag däremot oftast till franska böcker. Fast inte engelska amazon då förstås… 😉