Garnjunkie,  Höst,  Rensa i röran

Höst – Organisation 1

Ibland känns hösten mer som nystart än vad det gör vid nyåret. Visst nyår är ett nytt år men hösten är lite nystart; nya terminer, nya klasser, aktiviteter drar igång, nya projekt på jobbet… ja det är lite skolstart över det hela.

Så när hösten rullar in så blir det organisation på schemat. Att få ihop vardagen igen efter långa sköna ledigheter med fria aktiviteter.
Barnens aktiviteter, mina aktiviteter, makens aktiviteter, någon resa, födelsedagar, Hjälpstikearbete och en och annan kurs.

Listor och gemensam kalender i Google ligger högt på dagordningen.

I helgen som gick var jag i Dalarna och stickade. Trots en intensiv helg hann jag ändå reflektera lite över höstens stickprojekt.

Så på tåget hem formades en enkel plan.
Barnen behöver strumpor – så det ska jag sticka åt dem
Min Hjärtevärmare kommer inte bli klar om jag inte gör den nu. Detta projekt ska få ett varv om dagen.
Jag ska sakta beta av projekt för projekt med ett huvudprojekt i fokus hela tiden så jag går i mål. (Just nu Hjärtvärmare)

Och två saker till;
Använda garner jag har i lager för nya projekt
Sticka tröjan mamma beställde för … oj över ett år sedan.

Sådärja, hösten kan börja!
Räkna med klara arbeten på löpande band på bloggen och några nya projekt för att lysa upp höstmörkret!

 

 

2 kommentarer

  • hugomamma

    Jag känner som du, men stickade klart alla UFOn utom tvåändsstickade vantar, under semestern. Underbart! Känns liksom lite lättare att påbörja nya saker utan gamla surdegar….Lycka till!

  • Ulrica

    Det var ju en idé att använda sommaren till. Tyvärr hann jag bara ett enda projekt i sommar. På Gotland blir det andra projekt är stickrelaterade, vilket är helt okej.