Mat och bröd

Jag såg en film…

… och kan inte sluta tänka på den.

Jag såg filmen Fat Sick and nearly Dead, den finns på Netflix.
Jag skulle bara titta på något tills sagostunden i vår säng var över och jag kunde gå och lägga mig. Men jag blev fast.
Kort om filmen: En man juice-fastar genom USA i 60 dagar, går ner 37 kilo i vikt och frälser personer på vägen med sin råsaftcentrifug. Dessutom träffar han en man som har samma autoimmuna sjukdom som får hjälp. Båda kan efter juicandet sluta med sina steroider och lever nu ett hälsosammare och avsevärt smalare liv.

Jag kan inte sluta tänka på detta och funderar om detta kan vara den rivstarta jag behöver. Jag surfar nätet, läser på, forskar. I går gjorde jag en rödbeta-apelsin-ingefära juice genom att köra allt i en belnder med vatten och sedan pressa ut juicen genom en tvättpåse, just en sådan för underkläder. Det blev skitbra!

green juice
Grönkål, grönt äpple, selleri och gurka

Idag tog jag en stund med en kollega på jobbet som juicat i flera år , jag fick alla upptänkliga råd och tips. Gick tillbaka till min arbetsplast och köpte en slowjuicer.

Nu vill jag bara att den kommer, snabbt som blixten!