Inspiration

Nyårslöfte innan nytt år

Ett äpple om dagen ...
Ett äpple om dagen …
Många tankar i mitt huvud har passerat. Året som gått har varit lite speciellt.
Jag har lärt mig nya saker om mig själv och andra. En resa med min syster och mamma gav vissa insikter, händelser på jobbet andra, vänners beteenden har gjort att jag lagt ihop ett och ett från åratal tillbaka. Jag har också känt att jag haft för mycket att göra, nej inte varit nära “väggen”, men engagemanget har påverkats som jag inte gillar.

Jag har också rönt framgångar; på samma jobb -fått uppskattning och cred, Hjälpstickan har gått som tåget när det gäller medlemsrekrytering, nya kontakter via Webcoast som inspirerat och gett mersmak, delaktighet i Bättre Stadsdel och i november min juicefasta som gav mig insikter och kraft.

Så vad kokar allt detta ner till jo;
Ett hälsosammare år.
Mindre energitjuvar, mer energi, bra mat och motion.
Det blir mitt 2015.

Här satt jag i mitt soffhörn och tänket ut detta mellan de stickade varven. Så tog jag upp paddan och scrollade genom Facebook… Och där Super juice me world wide utmaning. Signade upp mig direkt, på en 28 dagars fasta med start 5 januari. Galen? Nej bara ivrig att komma igång med mitt 2015!

Vill du hänga på anmäler du dig här men jag råder dig att först se Jason Vales film Superjuiceme och filmen Fat Sick and nearly dead som finns gratis på nätet eller på Netflix.