Hälsa

Snart smäller det! #wbjd

2015-01-01 18.02.22I morgon, måndag 5 januari, startar jag en juicefasta som är tänkt att pågå i 28 dagar. Jag skrev ju att året skulle gå i det hälsosamma tecknet och varför inte starta med ett PANG!

Jag fastade fem dagar i november och har nog inte mått så bra på länge. Jag visste direkt att jag vill mer och när detta tillfälle kom så tänkte jag  – why not?! Det är i alla fall värt ett försök och klarar jag inte 28 dagar så klarar jag många dagar. Det vet jag.

Alla förutsättningar är klockers; januari en tråkig och fattig månad – perfekt för detta. dessutom en superstart på året.

Jag är förberedd; teer, hampaprotein och grönsaker väntar på att bli härliga juicer.

Du som läser om stickning här i vanliga fall får stå ut med ett och annat inlägg om juice och fastan … men jag stickar ju också!

Önska mig lycka till!

ps. Jag följer detta program, och har köpt en app.

3 kommentarer