Hälsa

… Och så till mina egna löften

Jag ska bli bra i min rygg. Sedan augusti har jag falsk ischias, äkta ishias eller diskbråck – nej de är inte överens och jag skiter i vilket. Det gör ont hela tiden, jag har bättre och sämre dagar men nu vill jag bara bli bra. Så det ska jag bli.

Jag ska ner i vikt. Tyvärr har jag sakta men säkert gått upp nästan alla 25 kilona jag gick ner 2012-2013. Allt kanske jag inte blir av med i år men jag ska på’t igen. Inga ursäkter!

Jag vill designa mer. Huvudet är fyllt av idéer och jag hoppas att jag kan förverkliga några under 2016.

Ni som läste min lista med nyårslöften där jag skrev att man bara skulle välja ett kan tycka att jag valt tre. Men två är på samma tema, hälsa, och den tredje mer en önskan. Om ryggen blir bättre kommer jag kunna träna mer och gå ner i vikt tänker jag. Jag vill inte väga som jag gör eller plågas av min knasiga rygg. Detta måste jag få ordning på 2016!

Edit; Läste mina löften för 2015, ett hälsosammare år och mindre tidstjuvar. Jag började starkt med juice i 28 dagar men sedan fullföljde jag inte. Tidstjuvar – det kan jag nu inte minnas några. 

Hoppas på ett bättre 2016. Jag känner mig grymt pepp! 

Kommentarer inaktiverade för … Och så till mina egna löften