Inspiration,  Stickat,  Tröja

Stickar vidare på Delsbo

20120326-131936.jpg

I helgen blev det några varv på Delsbotröjan – updated. Jag har börjar på ärm nummer två, men ettan är inte riktigt klar, och kroppen är upplagd. Mest är det för att jag inte ska glömma hur man gör tvåändsuppläggningen och sen vill man ju komma igång.

Sonen vill ha en Slytherin tröja (Harry Potter) och jag har lagt upp men kommer inte igång. Delsbo är så mycket roligare! Jag kan notera en viss irritation från sonen men jag låtsas bara att jag inte hör.

Jag har kommit med på HV:s tvåändskurs i höst men tvekar. Jag kanske ska ha ett sabattsår? Jag har gått kurser i tre år nu och känner mig ganska klar. Mmmm det kanske blir att vila ett år, eller två. Jag älskade mina HV helger första året, år två helt ok men nu har det känts trögt. Gruppen vi hade på grunskursen vara bara så speciell. Helgerna blev inte bara stickning utan skoj, trams och härliga diskussioner. Gruppen splittrades och det har känts tyngre, inte lika entusiastisk. Till och med maken har noterat det.

Däremot skulle jag vilja ha en dag i månaden då jag bara stickade, på något trevligt ställe, lunch och eftermiddagsfika… Det vore nåt’.

2 kommentarer