Garnstopp

Återigen överväldigas jag av mitt garnlager. Ja, för det är ett garnlager, en mindre garnbutik på Örnbacken 8 och ändå kliar det i fingrarna när jag passerar garnaffärer… ja till och med på Rusta(!!).

Det är en skattkista som jag har hemma, underbara garner som jag vid något tillfälle tänkt något projekt. Ett av mina misstag är att jag ofta köper en härva, eller kanske två. Men vad räcker det till? Inte till en kofta i alla fall.

Så läser jag Dödergökens blogg där hon berättar om att hon senaste året inte köpt garn, med några få undantag. Precis som hon tänker tänker jag; När ska jag hinna sticka upp allt garn? Framför allt när jag hela tiden köper mer? När jag drömmer mig bort på Ravelry så finns aldrig just de garnerna för just det jag hellst vill sticka…

Så inspirerad av fru Dödergök så tar jag paus i garnshoppandet och planerar att sortera igenom en del som ska till Hjälpstickan (det är redan planerat) men att som Dödergök istället för att känna börda av sitt lager inspireras av det till nya fantastiska projekt!

Comments are closed.