Inspiration

Varva ner 2008

I helgen bjöd jag mig själv på en stickerihelg i Tyllras regi, Varva Ner på Syninge kursgård.

Aviga, räta och lyfta maskor var temat för helgen. Provlapp efter provlapp producerades med härliga mönster. Ny teknik för mig och nytt också att sticka provlappar. Det var roligt att träffa likasinnade, berömma andras sjalar och stickade lappar. Lyssna på stick snacket, äta gott och sova ovaggad. Att kunna leka med färger på ett enkelt sätt tycker jag var det jag plockade med hem. Fram för mer provlappar och testing med färger och mönster. Skön inspiration!

Jag träffade även en del blogg-kompisar; Linda, Marika och ägaren till favvobutiken, Marias Garn. Dessutom flera nya bekantskaper.

Tack för en skön helg!

En kommentar

  • Anita

    Åhh, så spännande! Vilka mysiga grejor/ lappar. Förstår att de kan ge inspiration!Där skulle man ha varit med 🙂 Tyvärr, så har vi inget så´nt här inspirerande i Falun. Det är något vi önskar här!